Over BLOQ

MARK
Mijn naam is Mark en ik ben de oprichter van BLOQ BBQ. Opgroeiend op de boerderij tussen het vee en de akkerbouwers, werd kennis over groenten en goed vlees er al vroeg ingegoten. Na werkzaam te zijn geweest in de keuken van verschillende restaurants, begon het tijdens mijn baan bij Defensie toch weer te kriebelen. Vanaf jongs af aan kookte ik met vrienden al op houtvuur. De rijke rooksmaken geven gerechten een bijzondere twist en samen met het vuur zorgt dit voor sfeer. Tijdens mijn jaren bij Defensie beviel het buitenleven mij goed en samen met de passie voor koken en rooksmaken ontkwam ik er niet aan mij te richten op BBQ. Na een vraag van een vriend of ik een BBQ voor zijn bedrijf kon regelen was BLOQ BBQ geboren. Inmiddels zijn we alweer een paar jaar verder en hier kan ik mijn passie voor eten, vuur, de smaken van rook en het ondernemen in kwijt.
​
Het blijft iets bijzonders: met de vlammen die uit een stuk hout schieten kan je stukken van de natuur omtoveren tot een smaakervaring. Deze stukken van de natuur worden vervolgens in je buik weer omgezet tot onderdelen van je lichaam. Dat is toch een mooi systeem!
​
Zo'n beleving verdient met aandacht bereid te worden tot een maaltijd van de beste kwaliteit om te delen in verbinding met elkaar. Dat zijn onze kernwaarden, daar staat BLOQ BBQ voor.
​​
N. DIJKSTRA
Chef-kok

Mark Blok
E. VERHOEVEN
Oprichter